Algemeen
Startpagina
Wat is nieuw?
Zoeken
Gastenboek
Over deze pagina
Kies een categorie in het menu hierboven
Algemeen         Weerfoto's         Actueel weer         Bijzondere weerdagen         Weerarchieven        
Algemeen
Home / Algemeen / Over deze pagina / 

Welkom op Weersite.net

Dit is de weerpagina van Roel Linssen, Gijs van de Logt en Dennis Hakvoort. Alle drie studeer(d)en wij Bodem, water en atmosfeer aan de Wageningen Universiteit. Roel en Gijs hebben als hun specialisatie meteorologie gekozen, terwijl Dennis de bodemkundige kant is opgegaan. Roel is degene die deze site en de meeste foto's gemaakt heeft. Gijs heeft behalve aan aantal mooie foto's veel van de beschrijvingen bij foto's op zijn naam staan, en heeft nog een aantal andere inhoudelijke stukken geschreven. Ook Dennis heeft hieraan meegewerkt. En natuurlijk hebben we veel weerervaringen samen beleefd.

Behalve een groot aantal foto's en een aantal weerverhalen en chases (met foto's natuurlijk) is er ook een onderdeel actueel weer op deze site te vinden. Dit onderdeel is echter vrij vakspecifiek, en misschien niet direct voor de leek te begrijpen, aangezien er niet al te veel uitleg bij staat. Op b.v Meteonet is ook veel actuele weerinfo (en nog veel meer) te vinden, meestal van duidelijke uitleg voorzien. Verder is er op Weersite.net een archief met neerslagradarbeelden te vinden, met beelden sinds december 2001, al zijn de beelden niet voor alle dagen beschikbaar.

Aangezien deze site nu al vrij uitgebreid is en in de toekomst alleen maar groter zal worden is er voor de navigatie gekozen voor een indeling in hoofdcategoriën (boven aan de pagina), en subcategoriën (welke te vinden zijn in het menu links). Dit houdt de zaak overzichtelijk (hopen we). Verder staat er op de introductiepagina een beknopte sitemap. Op de update pagina is te lezen wat voor nieuwe toevoegingen er zijn geweest sinds het begin van deze site.

De foto's op deze site mogen voor persoonlijk gebruik gewoon gedownload worden, dus ook als je ze in een werkstuk of als wallpaper wilt gebruiken. Als je een grotere versie van een foto nodig hebt (tot 1600*1200), laat ons dat dan even weten per mail (onder vermelding van bestandnaam van de foto), dan sturen wij deze graag op. Voor het commerciëel gebruik van foto's moet eerst per mail om toestemming gevraagd worden.

Verder kun je ons altijd een mailtje sturen als je vragen of opmerkingen hebt. We wensen je veel plezier bij je bezoek aan deze site!

Roel, Gijs en Dennis.

Naar boven
©2002 Weersite.net